educatie alimentaie sanatoasa, educatie financiar

Adaptare continuă prin dezvoltarea competenţelor angajaţilor – ID 135396 cursuri de Bucătar, Lucrător in lăcătuşerie mecanic, Lucrător în prelucrare carne, peşte, lapte, conserve

Ca parte a proiectului ADAPT-Adaptare continuă prin dezvoltarea competenţelor angajaţilor, CENTRUL DE EVALUARE SI PROMOVARE PRIN EDUCATIE (CEPEC.ong) anunță înscrierea la cursuri, după cum urmează:

  1. Cursul de bucătar care are un total de 720 de ore, din care 240 de ore de teorie și 480 de ore de practică.
  2. Cursul de lucrător in lăcătuşerie mecanic structuri care are un total de 360 de ore, din care 120 de ore de teorie și 240 de ore de practică.
  3. Cursul de lucrător in prelucrare carne, peşte, lapte, conserve care are un total de 360 de ore, din care 120 de ore de teorie și 240 de ore de practică.

Cursurile de calificare sunt gratuite și sunt acreditate de ANC, la finalul acestora cursanții vor obține un certificat de calificare recunoscut și avem locuri disponibile dupa cum urmează:

  • Lucrător în prelucrare carne, peste, lapte, conserve - 30 locuri disponibile
  • Lucrător în lăcătușărie mecanic structuri - 40 locuri disponibile
  • Bucătar - 20 locuri disponibile

Cursurile fac parte din proiectul ADAPT- Adaptare continuă prin dezvoltarea competenţelor angajaţilor – ID 135396, reprezintă o inițiativă de calificare pentru piața forței de muncă a persoanelor care au deja un loc de muncă în domenii precum HORECA, alimentatie dar și industrie, însă au nevoie de formare și certificare.

Proiectul se adresează persoanelor care au domiciliul în regiunile de implementare, Sud-Muntenia si Centru, sunt angajate şi nu au calificare în meseria pentru care se doreşte înscrierea la curs. Proiectul se va desfăşura pe o perioadă de 2 ani. 

Persoanele interesate se pot înscrie aici.

 

07 ianuarie 2021

Dăm start înscrierii la cursuri