Domeniile activităților noastre

> Organizație

Organizatia noastra iti propune sa promoveze valorile si sa creeze valori. Educatia unui popor ii aduce acestuia prosperitate, de aceea, credem ca varsta nu este importanta, daca vrei sa sa te educi si sa ajuti la prosperiatea popurului tau. Da, recusnosc, suna pompos, dar crede-ma ca familia ta este parte a acestui popor, noi toti formam acest popor care se naste, traieste si se dezvolta, lasand in urma valorile sale culturale.

> Adaptare

 De cand se stie poporul roman se adapteaza usor in orice mediu ajunge sa se dezvolte. Ne dorim insa, prin actiunile noastre, dar mai ales prin temele abordate, sa readucem acasa pe cei care s-au indepartat de pamantul natal pentru a gasi acolo civilizatia. Nu ii uitam insa pe cei care traiesc aici si carora vrem sa le readucem in ochi "Mandria de a fi roman".

Tema care este dezbatuta cu vehementa de toata lumea "Incalzirea globala" ne-a inspirat si pe noi si credem ca o educatie a ceea ce mancam si cum cumparam uneste doua domenii ale eductiei importante: #Educatia alimentara si #Educatia financiara.

Adaptarea la nevoile actuale ale planetei, reducerea #incalziriiglobale, ne uneste in dorinta de a crea cele doua paliere de educatie si de a promova atat #EducatiaAlimentara cat si #EducatiaFinanciara.

> Voluntariat

Esti dinamic, vrei sa impartasesti din experita ta si iti doresti sa te alaturi echipei noastre te asteptam. Trimite-ne un email si povesteste despre tine pe scurt si noi te vom implica in proiectele noastre.

Crezi ca proiectele noastre rezoneaza cu tine, hai langa noi si impreuna sa contribuim la implementarea, promovarea si dezvoltarea acestora.

 

> Educație

Pentru anul 2020 CEPEC isi propune sa abordeze doua teme Eucatia Financiar si Educatia Gastonomica.

 

Educatia financiara prin:

 

         Atelier pentru copii - vom porni intr-o calatorie de la istoria banilor pana la cum stangi bani pentu jucaria preferata

 

        Atelier pentru adulti - Ai idei dar nu ai curaj, iti doresti dar nu stii cum, ai inceput o afacere si ai intrebari, iti spunem despre solutiile noastre si te ajutam sa le aplici in cazul tau.

 

       Atelier financiara cu profesionisti - Te-ai lovit de o dilema legislativa, ai o solutie care poate schimba mediul antreprenorial, hai sa dezbatem si sa schimbam lucrurile!

 

 

Actualități

Actualități

și realizări

13 august 2021
Consilierea profesională reprezintă, de cele mai multe ori, procesul de îmbinare într-un mod dinamic al sistemului de educaţie şi formare, cu cel al pieţei muncii. Orientarea şi consilierea carierei adulţilor
29 iunie 2021
– Programele sunt autorizate și nu necesită participarea la un curs – În curând, se vor desfășura programe de evaluare și certificare (A.N.C.) a competențelor profesionale pentru următoarele meserii:      ►
24 mai 2021
Automatizarea și inteligența artificială produc schimbări majore în piața muncii, iar dezvoltarea acestor sisteme tehnologice va duce la o transformare considerabilă a job-urilor din întreaga lume, conform Forbes. Formarea profesională
educatie alimentaie sanatoasa, educatie financiar