Domeniile activităților noastre

> Organizație

Organizatia noastra iti propune sa promoveze valorile si sa creeze valori. Educatia unui popor ii aduce acestuia prosperitate, de aceea, credem ca varsta nu este importanta, daca vrei sa sa te educi si sa ajuti la prosperiatea popurului tau. Da, recusnosc, suna pompos, dar crede-ma ca familia ta este parte a acestui popor, noi toti formam acest popor care se naste, traieste si se dezvolta, lasand in urma valorile sale culturale.

> Adaptare

 De cand se stie poporul roman se adapteaza usor in orice mediu ajunge sa se dezvolte. Ne dorim insa, prin actiunile noastre, dar mai ales prin temele abordate, sa readucem acasa pe cei care s-au indepartat de pamantul natal pentru a gasi acolo civilizatia. Nu ii uitam insa pe cei care traiesc aici si carora vrem sa le readucem in ochi "Mandria de a fi roman".

Tema care este dezbatuta cu vehementa de toata lumea "Incalzirea globala" ne-a inspirat si pe noi si credem ca o educatie a ceea ce mancam si cum cumparam uneste doua domenii ale eductiei importante: #Educatia alimentara si #Educatia financiara.

Adaptarea la nevoile actuale ale planetei, reducerea #incalziriiglobale, ne uneste in dorinta de a crea cele doua paliere de educatie si de a promova atat #EducatiaAlimentara cat si #EducatiaFinanciara.

> Voluntariat

Esti dinamic, vrei sa impartasesti din experita ta si iti doresti sa te alaturi echipei noastre te asteptam. Trimite-ne un email si povesteste despre tine pe scurt si noi te vom implica in proiectele noastre.

Crezi ca proiectele noastre rezoneaza cu tine, hai langa noi si impreuna sa contribuim la implementarea, promovarea si dezvoltarea acestora.

 

> Educație

Pentru anul 2020 CEPEC isi propune sa abordeze doua teme Eucatia Financiar si Educatia Gastonomica.

 

Educatia financiara prin:

 

         Atelier pentru copii - vom porni intr-o calatorie de la istoria banilor pana la cum stangi bani pentu jucaria preferata

 

        Atelier pentru adulti - Ai idei dar nu ai curaj, iti doresti dar nu stii cum, ai inceput o afacere si ai intrebari, iti spunem despre solutiile noastre si te ajutam sa le aplici in cazul tau.

 

       Atelier financiara cu profesionisti - Te-ai lovit de o dilema legislativa, ai o solutie care poate schimba mediul antreprenorial, hai sa dezbatem si sa schimbam lucrurile!

 

 

Actualități

Actualități

și realizări

22 august 2022
Conform Eurostat, la nivelul Uniunii Europene, la sfârșitul anului 2021 s-a înregistrat o creștere a participării adulților la programele de educație și formare pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 25
24 iunie 2022
Reconversia profesională înseamnă o schimbare în carieră, fie într-un domeniu de activitate similar, fie într-un domeniu diferit față de cel în care ați activat. Dacă în trecut tinerii reușeau să
13 decembrie 2021
În 2021, suma totală alocată pentru Planul de redresare și reziliență al României este de 29,1 miliarde EUR, cu un sprijin financiar nerambursabil în valoare de 14,2 miliarde EUR și
educatie alimentaie sanatoasa, educatie financiar