educatie alimentaie sanatoasa, educatie financiar
13 iunie 2024
Antrerprenoriatul este un stil de viață, o modalitate de a-ți transforma visele în realitate și de a aduce schimbări pozitive în lume. În era digitală de astăzi, accesul la informație
17 martie 2024
Prompt engineering, sau “ingineria prompturilor” în română, se referă la procesul de concepere, testare și rafinare a instrucțiunilor date unui model de inteligență artificială (IA), cum ar fi GPT (Generative
15 martie 2024
Inteligența artificială (IA) continuă să fie un domeniu de cercetare și dezvoltare extrem de dinamic, oferind descoperiri și inovații semnificative în ultimele trei luni. În acest articol, vom explora evoluția

Actualități

și realizări

Actualități

Pentru anul 2020 CEPEC isi propune sa abordeze doua teme Eucatia Financiar si Educatia Gastonomica.

 

Educatia financiara prin:

 

         Atelier pentru copii - vom porni intr-o calatorie de la istoria banilor pana la cum stangi bani pentu jucaria preferata

 

        Atelier pentru adulti - Ai idei dar nu ai curaj, iti doresti dar nu stii cum, ai inceput o afacere si ai intrebari, iti spunem despre solutiile noastre si te ajutam sa le aplici in cazul tau.

 

       Atelier financiara cu profesionisti - Te-ai lovit de o dilema legislativa, ai o solutie care poate schimba mediul antreprenorial, hai sa dezbatem si sa schimbam lucrurile!

 

 

> Educație

Esti dinamic, vrei sa impartasesti din experita ta si iti doresti sa te alaturi echipei noastre te asteptam. Trimite-ne un email si povesteste despre tine pe scurt si noi te vom implica in proiectele noastre.

Crezi ca proiectele noastre rezoneaza cu tine, hai langa noi si impreuna sa contribuim la implementarea, promovarea si dezvoltarea acestora.

 

> Voluntariat

 De cand se stie poporul roman se adapteaza usor in orice mediu ajunge sa se dezvolte. Ne dorim insa, prin actiunile noastre, dar mai ales prin temele abordate, sa readucem acasa pe cei care s-au indepartat de pamantul natal pentru a gasi acolo civilizatia. Nu ii uitam insa pe cei care traiesc aici si carora vrem sa le readucem in ochi "Mandria de a fi roman".

Tema care este dezbatuta cu vehementa de toata lumea "Incalzirea globala" ne-a inspirat si pe noi si credem ca o educatie a ceea ce mancam si cum cumparam uneste doua domenii ale eductiei importante: #Educatia alimentara si #Educatia financiara.

Adaptarea la nevoile actuale ale planetei, reducerea #incalziriiglobale, ne uneste in dorinta de a crea cele doua paliere de educatie si de a promova atat #EducatiaAlimentara cat si #EducatiaFinanciara.

> Adaptare

Organizatia noastra iti propune sa promoveze valorile si sa creeze valori. Educatia unui popor ii aduce acestuia prosperitate, de aceea, credem ca varsta nu este importanta, daca vrei sa sa te educi si sa ajuti la prosperiatea popurului tau. Da, recusnosc, suna pompos, dar crede-ma ca familia ta este parte a acestui popor, noi toti formam acest popor care se naste, traieste si se dezvolta, lasand in urma valorile sale culturale.

> Organizație

Domeniile activităților noastre