educatie alimentaie sanatoasa, educatie financiar

Din experienta noastra de pana acum, nimeni nu poate spune ca e tarziu sa inceapa sa-si construiasca viitorul. Poate ca din diverse motive, copiii, familia, sanatatea nu ti-au permis sa te gandesti la tine. Fiecare are in el o flacara a dorintei de a crea propriul sau viitor.

Cauta in interiorul tau si vezi daca ceea ce iti doresti coincide cu ce ai acum. Daca vrei insa sa te reinventezi si sa scoti la iveala cele mai ascunse dorinte ale tale,  sa traiesti cu adevarat, nu renunta! Gaseste energia si puterea sa iti transformi visul in realitate!

Pentru anul 2020 ne propunem sa reinviem impreuna acele vise latente si sa le scoatem la lumina.

Pentru cei mici avem "Atelierul pentru pici" unde vor invata sa pretuiasca fiecare fruct sau leguma si le vor consuma cu placere in defavoarea dulciurilor, dar nu numai. Pentru mai multe detalii urmariti sectiunea ateliere

Daca insa esti adult si vrei sa te deconectezi, te invitam la masterclass de cooking, care va avea trei sectiuni si care te va ajuta sa spui la final ca "Mananci ca sa traiesti!" Acesta va fi dezideratul nostru!

Pentru profesionisti suntem pregatiti sa ii aducem la performanta si sa le oferim la final o diploma, autorizata ANC, cu care pot profesa in domeniul gastronomiei. Vom aduce cei mai buni profesori si practicieni care vor dezvalui din secretele lor.

06 ianuarie 2020

Construieste-ti viitorul