Campanie “Educația-libertate 
și provocare”

04 decembrie 2020

Avem plăcerea să vă anunțam demararea proiectului nostru “Educația-libertate și provocare”. Cu toții ne dorim sa fim informați, să avem o educație solidă pentru a decide ce e bine pentru noi și pentru cei apropiați nouă. Educația însă, în aceste vremuri este pusă la încercare. Școala a devenit dependentă de tehnologie. Mii de familii cu copii la școală sunt puși în situații de a nu avea ce pune pe masa, ce sa mai vorbim de tablete, calculatoare, telefoane inteligente... adică școala online! De aceea prin Ong-ul nostru CEPEC.ong am decis sa ne implicam și sa contribuim la facilitarea accesului la educație a 45 de copii de la Liceul Tehnologic „Gheorghe Ionescu-Șisești” comuna Valea Călugărească, elevi ce vor deveni tehnicieni veterinari și mecanici mașini agricole. Liceul a primit 9 tablete de la Ministerul Învățământului pentru implementarea activităților Online. Cum să aloci 9 tablete la un Liceu cu peste 766 de copii înscriși în sistemul de învățământ, in perioada 2020-2021?

 

OM-ului al cărui nume îi este azi scut Liceului Tehnologic „Gheorghe Ionescu-Șisești” Valea Călugărească spunea în urmă cu aproape o sută de ani: “Când va încolți în mintea organelor administrative că îmbunătățirea producției agricole este o problemă fundamentală a satului nostru românesc, atunci greutățile vor fi pe jumătate biruite. Dacă va deveni unanimă această convingere, se vor găsi și mijloacele și căile de a se ajunge la scop” Nu era un om oarecare, de aceea liceul a considerat ca va fi o onoare sa îi poarte numele.


Vă invităm sa ne fiți alături în demersul nostru de a strânge 6000 EUR pentru a le dona 45 de tablete conectate la internet prin care se vor putea conecta la școala online, dar și la alte activități în care Liceul este implicat.

 

Va cerem de asemenea permisiunea de a va adăuga în lista oamenilor de bine din acest proiect “Educația-libertate și provocare”.


Sumele pot fi donate in contul RO10BTRLRONCRT0491788701 și sunt deductibile din impozitul dvs. de venit/profit.

 

Va mulțumim și vă ținem implicați în acțiunile noastre

Isabela Spataru – Președinte CEPEC.ong

educatie alimentaie sanatoasa, educatie financiar